torsdag 2 december 2010

Dag 13: Den här veckan

Den här veckan har jag hittills haft en vanlig arbetsvecka. Inte så vanligt, tyvärr; för det mesta är det lunchmöten här och förmiddagsgrejer där, APT på förskolan och personalkonferenseftermiddagar i skolan eller bortrest make som gör att mina arbetsdagar blir upphackade eller stympade.

Måndag: Jobbade. Hämtade på skola och dagis. Lagade falukorv.
Tisdag: Läkarbesök på morgonen, var ändå på jobbet i god tid. Maken både lämnade och hämtade. Tisdagsmöte med FiRS, kom hem sent till sovande barn. Jag åt sallad på mötet, man och barn åt spaghetti och köttfärssås.
Onsdag: Jobbade. Hämtade på skola och dagis. Lagade blodpudding.
Torsdag: Lämnade på dagis, hämtade korr. Borde korra nu, men skriver blogginlägg i stället. Ska jobba på snart. Maken hämtar och lagar mat (stekt lax och potatis) innan han ska iväg på grej, mamma kommer och passar barnen när jag ska på möte i bostadsföreningen.
Fredag: Vem som hämtar och lämnar är inte bestämt än. Heldagsjobb, troligen blir det fredagsklassikern biff och pommes frites med rödvinssås och grönsallad till middag. Rött vin, kanske en ost? Vi ska i alla fall inte åka ut till landet över helgen som planerat; vi misstänker att kylan gjort att sista biten på vattenslangen har frusit. Mycket slarvigt av oss att inte låta åtgärda det under året. Det går förstås att vara där, men fruset vatten i kombo med saker som behövs göras hemma gör att det går bort.
Lördag: Vi ska göra saker som behöver göras. Som att köpa lampa till över matbordet, kolla Sexåringens skridskor, köpa hjälm till Fyraåringen och skridskor (till vem beror på utfallet av skridskokollen), köpa nya vantar till båda barnen, fortsätta ommöbleringen i bokhyllan, baka lite pepparkakor. Kanske göra hemlagad pizza till middag.
Söndag: Vi ska ut till landet en sväng för att kolla läget och sätta upp julstjärnorna och det.

1 kommentar:

Kajsa sa...

"Baka lite pepparkakor". Ja kära nån, det brukar ta en heldag hemma hos oss. Men sätta upp stjärnor, det är bra. Ska vi nog också försöka komma ihåg i helgen.