lördag 22 september 2012

Mer snörvel, snurr-och-surr, och tomater

Jaha, då hann man visst vara typ frisk i en vecka innan nästa snörvel kom. Eller vad det är, jag känner en tydligt igenkännbar värme i näsan och ett lätt kittlande där bakom. Tack för den.

Dessutom har jag haft något slags återfall i mitt snurr, surr och sus. Har ett återfall. Och det enda jag kan göra är att försöka låtsas som om det regnar och larva på i livet. Ska till läkaren i mitten av oktober för att kontrollera mina sköldkörtelvärden, och jag kan redan nu tala om att de värdena är normala, hon säger att jag ser så pigg ut, jag säger att jaha, tycker du det, men jag mår inte bra, och hon svarar nehej, men alla värden är bra, jag undrar om hon tycker det är normalt att någon ska gå omkring och susa, snurra och surra, hon pratar något om att det kan vara psykosomatiskt, jag gråter lite och hon tittar besvärat på, och så säger vi adjö, ses om ett år.

Ja, jag ska byta läkare, jag ska. Men det är jobbigare att försöka få hjälp och inte få det än att susa, surra och snurra sig runt i tillvaron.

Det här blev ju muntert. Jag som bara skulle klaga på en förkylning! Men kolla på tomaterna som vi hittade på 8-åringens planta när vi kom ut till landet igår – vi som trodde att den dött.


2 kommentarer:

Jenny sa...

Hej! Hoppas att du snart får ordning på sakerna, psykosomatiskt tror jag knappast att det är. Har du fått kollat virus som CMV och EBV samt TWAR? Och de har väl kollat B12 hoppas jag. Nosa runt efter en bättre läkare och BYT!

Malinka sa...

B12 är testat, inte det andra. Men jag har inte heller symptom som stämmer med någon av de sjukdomarna.

Däremot stämmer symptomen med B12-brist, men det har jag ju inte …