torsdag 8 april 2010

Stackars lilla blogg

Anmäler mig själv för vanskötsel av blogg. Det här måste nog vara ett riktigt lågvattenmärke i bloggens historia – till och med när mådde som sämst för ett års sedan drygt bloggade jag på.

Jag vet inte riktigt vad som har hänt. Tom i huvudet är jag ofta, men nu kan det gå flera dagar utan att jag ens tänker på den. Inte ens små enkla inlägg à la statusuppdateringar får jag fram.

Det kommer säkert att ändra sig. Någon gång snart, kanske. När en period då båda barnen är friska* sammanfaller med att jag har något att säga.

*Gullpånkens feberomgång höll i sig i en dryg vecka. Nu har han varit feberfri sedan i måndags, så jag vågar svagt hoppas att ett nytt virus inte anfaller så att febern kommer tillbaka.

4 kommentarer:

JennyM sa...

Det är ingen fara. Jag hänger kvar här oavsett om du uppdaterar en gång per dag eller en gång i veckan :-)

Annika sa...

Du har väl haft fullt upp, minst sagt. Jag läser allt; kommenterar inte så ofta. Blogglusten går upp och ned. Så är det för de flesta. De ska vara behovsstyrt, inte en plikt.

Cec sa...

Håller tummar för friska barn! Det är viktigare än att du skriver här. Vi kanske kan ta en lunch nån dag & uppdatera live?
Stället mitt emot dig?

Kajsa sa...

Samma här: misskötsel av blogg alltså. Alla inlägg som kräver tankemöda och formuleringskonst är för tillfället puts väck från min blogg. Men det går upp och ner med allt...