lördag 10 maj 2008

Jamen det är väl bara typiskt!

I dag är maken borta och karatar hela dagen. Sötpricken skulle åka till farmor för att sova över, en mycket efterlängad och uppskattad aktivitet, särskilt som man då får åka TÅG, d.v.s. pendeln. I morgon var planen att lämna av också Gullpånken hos farmor och ta en spanrunda på Ikea inför ommöblering av barnens rum.

På måndag har vi Gullpånkens första utvecklingssamtal, på tisdag och onsdag är maken borta på jobbresa och på onsdag morgon har jag äntligen tid hos ortopeden för att kolla om min knäppa tå går att åtgärda med hjälp av inlägg. Arbetsveckan är fullsmockad: tre korrekturjobb och det jättetråkiga sorteringsjobbet från förra veckan, lite för mycket jobb för en vecka egentligen.

Och nu har Sötpricken fått feber. Så inget farmorsbesök, inget Ikea i morgon. Utvecklingssamtalet kan bara en gå på, och needless to say är jag enda vabbare tisdag och onsdag. Glöm alltså ortopedbesöket. Och ja, mina jobb kommer att gå åt helvete – frågan är hur man bäst fördelar förseningarna. De där som det inte finns något utrymme för.

Gah.

Någon som förresten kan tipsa om hur man tar det lilla, i princip vagnbundna, barnet till dagis när det stora barnet inte orkar gå? Och man inte har syskonvagn?

7 kommentarer:

annant sa...

Trist med febern. Vår mini har diarré.

Vagnproblemet: Ståbräda? Bra bärsele?

Malinka sa...

Febern var plötsligt borta. ??? Får se om den återkommer.

Bärsele? Ha! Om man aldrig (nästan) burit är det kanske inte läge att börja med en trettonkilosklump. ;-)

Vi hade en ståbräda men den kaputtade helt efter 6 månaders användning i snö (det var alltså förra året). Och på vår Timmy funkar inte ståbräda så bra.

Anonym sa...

Annars har vi en syskonvagn färdig för avhämtning. Gratis.

L. sa...

Hoppas att det inte blev värre då - lät alldeles för jobbigt allting. Här has det vattkoppor, så vi ställer in aktiviteter för fullt.

Tjockalocka sa...

Häv ner båda i sittvagnen. Den ena får sitta på den andra. Så gör jag i nödläge, och låtsas att det är en rolig lek...

Tjockalocka sa...

Häv ner båda i sittvagnen. Den ena får sitta på den andra. Så gör jag i nödläge, och låtsas att det är en rolig lek...

Malinka sa...

Det blev aldrig någon sjukdom, som tur var. Den här gången.

Jag har kommit fram att det enda vettiga är att knö ner båda i samma vagn, ja.

Tack för erbjudandet, Hosanna! Men vi har bara inte plats för en vagn till. Annars hade syskonvagn varit bra att ha annars. (Fast vi gillar att Sötpricken går och travar. Inormala fall.)