tisdag 23 september 2008

Bara för syns skull

Ett litet snabbt inlägg bara för att ni inte ska tro att jag lagt näsan i vädret eller beslutat mig för att stanna kvar i London (som om det inte fanns internetuppkoppling där, då).

Resan var finfin – tänker faktiskt rapportera senare – och mor- och farmor tyckte inte att det var så farligt att vakta barnbarnen de där fyra dagarna. Särskilt inte som mina snälla kompisar kom förbi och hämtade Sötpricken för lek två dagar.

Men när vi landade på Arlanda möttes vi av ett sms med meddelandet att Gullpånken hade feber igen, efter två feberfria dagar. Luften gick liksom ur oss då. Humöret hamnade i höjd med fotknölarna.

I går åkte maken med pånke till sjukhuset (vc-läkaren tyckte att hon inte längre hade något mer att komma med) och efter sammanlagt 10 timmars väntan på akuten visade provsvaren att han faktiskt inte har något allvarligare än järnbrist. Som troligen uppkommit på grund av de mångfaldiga infektionerna.

Och nu har vi haft två feberfria dagar till på raken. Frågan är när vi kommer våga släppa iväg honom till dagis igen ... Vi har ju ändå vabbat dryga fyra veckor, vad gör väl en till?

2 kommentarer:

Kaos-Anna sa...

Usch vad jobbigt.
Bläää...

Malinka sa...

I dag är han faktiskt på dagis! :-o Vi väntar med spänning ...