onsdag 17 september 2008

Långtidssjukskriven

Nu har Gullpånken varit sjuk i nästan en månad. Söndagen den 24 augusti fick han feber på kvällen, och sedan dess har han haft tre helt feberfria dagar. Han har varit hos läkaren flera gånger, ätit två kurer penicillin och varvat lite med virusinfektioner. Hans immunförsvar är nere i botten.

I förrgår toppade han med ett utbrott av penicillinallergi, med röda prickar på sina ställen så stora och många att de bildar stora illröda fält på lår och armar. Som förstås "iaar".

Nu börjar det röda lägga sig och det kliar inte riktigt lika mycket längre. Men föräldrarna går på knäna. Vi är slut. Det har bara varit för mycket. Våra även i vanliga fall stökiga nätter har varit hackemat i dryga tre veckor, och natten som gick när vi kanske bara vaknade fyra–fem gånger av lite vanligt stök kändes som sömnmaraton.

I morgon åker vi till London för att fira vår femåriga bröllopsdag – min 40-årspresent till maken. Barnen åker inte med; mormor och farmor får ägna tre nätter åt stök och bök och säkert lite vrål från mammig pånke.

Vi ska sova.

6 kommentarer:

Bloggerskan sa...

Hur är det med pubarna i London, stänger dom fortfarande kl 23? Rätt bra om man vill både gå ut och sova ut. :)

Ha en skön resa!

Anonym sa...

Oj, vad ni är värda detta! Hoppas ni får en riktigt härlig resa!!

Malinka sa...

Anna-Karin, spelar nog ingen roll när de stänger – vid elva är vi helt jävla slut ändå! ;-) Särskilt om vi druckit öl innan.

Anonym sa...

Ja, ha en skön resa och hoppas att de har bra sängar på hotellet!

Anonym sa...

Ha det så bra! London låter trevligt, minst sagt.

Jennie sa...

Sov gott! och njut avvärldens - näst efter Sthlm - underbaraste stad.