torsdag 21 april 2011

Det luktar!

Stackars Lotten sitter på ett tåg, överfallen av lukter och dessutom tre av de vidrigaste man kan tänka sig i kombination: dålig hygien-lukt, svettlukt och för stark parfym-lukt.

Jag sitter just också och irriterar mig över en lukt, dessvärre är det en som kommer från mig själv. Jag köpte just en ny burk av – trodde jag – min fantastiska ansiktslotion. Försäljaren informerade mig om att tillverkaren ändrat konsistensen, men när jag smorde på mig den insåg jag att den inte bara är tunnare utan också luktar betydligt mer påträngande än den gamla. Fy fader. Dessutom är den inte alls lika fuktgivande som i gammal variant, men det problemet hamnar på andra plats efter den lätt stickande parfymlukt som nu kommer från mig själv och själva den kroppsdel där näsan sitter.

Kommer jag att stå ut? Det skulle vara för att den kostar 655 spänn …

4 kommentarer:

Cecilia N sa...

Stackare!
Både stark lukt och "rånad".

Lotten sa...

Vet du vaaaaa jag tycker ... jag tycker att du ska lämna tillbaka lotionen. Jag tycker att du ska vara en besvärlig kund och tjafsa. Och sedan blogga om alltihop!

adrenalin sa...

Håller med Lotten, just de där dyrare märkena kan vara ganska tillmötesgående, säljaren bryr sig nog föga, hen reklamerar nog bara.

Malinka sa...

Åh, jag är så dålig på att vara besvärlig kund. För de är ju så trevliga och hälsar så glatt när jag går förbi deras lilla butik …

Men jag ska väl gå dit och påpeka att "Harmonie" modell äldre och "Harmonie Calme" inte är samma sak alls. Oavsett konsistens och färg.