måndag 22 december 2008

Hej mamma!

Nå, har du hittat hit än?

Klicka på länken med 0 kommentarer här nedanför, skriv något i rutan och klicka sedan i Namn/URL och skriv t.ex. Mamma där för att säga något (du behöver inte fylla i URL).

Om du vill säga något, d.v.s. ;-)

4 kommentarer:

Anna-Karin sa...

Jag kanske skall kopiera ditt inlägg och lägga på min blogg. Då min mor inte heller lyckats med konststycket att kommentera på bloggen ännu. Hon skickar kommentarerna i mejl i stället. :)

Malinka sa...

Mamma har precis fått veta att jag har en blogg, så jag vet inte hur snajdig hon är på att skriva kommentarer. Men jag misstänker att hon tror att det är svårare än det är. ;-)

(Jag har alltså inte undanhållit från morsan att jag bloggar. Men när säger man egentligen till folk: "Hej, jag har en blogg!" Det känns lite pretto, som om man tycker att man är så jädra intressant. Vilket man iofs tycker, för annars skulle man öht inte blogga ... Ack ja.

Malinka sa...

)

Anna-Karin sa...

Jag brukar säga att "jag skrev om det på min blogg", eller "det är något jag brukar lyfta på bloggen". Då frågar folk var jag bloggar och jag säger att "googla på rabiatfeminism" vilket vissa av dem gör.

Mamma och hennes man läser dock regelbundet och tycker den är "jättebra" även om de kanske inte håller med i allt.