lördag 14 februari 2009

Ändrade planer

Fjärrkontrollen till vår dvd/hd-spelare lade av i går, så när man ska kolla på Fem myror måste man göra det på mammas dator. För pappas dator pallar inte riktigt med.

Så där sitter de nu, ungarna. Och jag sitter på makens dator och skriver. Men det blir inte alls samma sak. Hade faktiskt två uppslag till blogginlägg i dag, men jag vill sitta på min plats, vid min dator när jag ska skriva lite längre.

Vi skulle dessutom ha åkt ut till min mamma och hälsat på, jag och barnen. Maken har annat för sig. Men jag mår lite sisådär och Gullpånken har feber, så jag bad mormor att komma hit i stället. Nu är Melodikrysset slut, så hon är väl på väg.

Det är nog bäst att jag gör en anteckning om mina uppslag. Så att de inte försvinner in i mina nuförtiden väldigt kaotiska hjärnvindlingar och aldrig återfinns igen.

1 kommentar:

Kajsa sa...

Oj ja, bäst du gör en anteckning. Jag tänker ibland flera gånger om dagen på saker jag vill blogga om, och sen sitter jag ganska ofta vid datorn senare och kommer inte på något vettigt att skriva alls. Ändå vet jag att det var något jag tänkte på tidigare..