måndag 2 februari 2009

Hemmadag

I dag har jag varit hemma med ett ofriskt men samtidigt osjukt barn. Sötpricken har varit förkyld några dagar, och haft förhöjd temperatur. Om man inte känt på pannan hade man aldrig anat att det var någon slags feber på gång, men nu när vi gjorde det var det lika bra att stanna hemma.

På förmiddagen höll hon på med sitt medan jag höll på med mitt, och efter lunch tittade vi lite i affärer efter en klänning eller annat fint att ha på en äldre släktings födelsedagsfest i helgen. Tyvärr har jag och Sötpricken inte riktigt samma smak, så vi lämnade saken därhän så länge. Sedan fikade vi på Ritorno med trevligt sällskap och till sist blev det lite lek i Vasaparken innan vi hämtade Gullpånken på dagis.

Det är sällan som vi bara är vi två, utan lillebror som stjäl uppmärksamhet. Väldigt trevligt är det, och så lätt att bara hantera en unge.

2 kommentarer:

Lovisa sa...

Låter mysigt! :-)

Anonym sa...

Det är mycket trevligt med ensamtid med ett barn. Vi delar upp oss allt oftare här hemma. En rätt ny grej för mig är att man kan gå och fika med storbarnet helt störningsfritt, det är lite revolutionerande faktiskt.