torsdag 12 februari 2009

Kanske kommer bussen att stanna nu?

Idag var jag och tog blodprov igen. Igår ringde nämligen läkaren och berättade att det tidigare blodprovet visade några slags förhöjda värden som hade med sköldkörteln att göra.

Jag hoppas väl inte direkt att jag har sköldkörtelproblem, men samtidigt vore det så rackarns skönt att få någon förklaring till det här illamåendet. Och förhoppningsvis kunna göra något åt saken.

V.g. håll tummarna!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Varenda gång jag kollar (läs: textar) på Oprah är det någon som har problem med sköldkörteln. Det är tydligen jättevanligt. Kan ha fel, men är det inte kopplat till D-vitaminbrist?

Håller tummarna för dig!

Lotta sa...

Hej! (Jag med magen igen...)
Jag fick struma efter mitt första barn, så nu är jag opererad och min sköldkörtel finns inte längre. För min del funderar jag på om det är det som fått mig att börja må illa, så det kan alldeles säkert funka på andra hållet också.
Det är verkligen vanligt! På mitt jobb (5 anställda) är vi två som har haft överproduktion, en som har haft underprodktion och en som med jämna mellanrum går och kollar sin förstorade sköldkörtel... Dessutom har en av mina kollegors man och en fd kollegas hund underproduktion...
Jag håller tummarna för en lösning på problemet! Har du frågor så hojta bara till!