onsdag 8 april 2009

Dagens i-landsproblem

Varför hittar jag aldrig någon riktigt bra vår/höst-jacka? En sån som man kan ha nu, när man fortfarande behöver ha en kofta under.

Jag har några alternativ i garderoben, men inget är egentligen bra för just den här övergångsperioden, strax efter att man slängt av sig vinterjackan. Varje höst och vår letar jag efter precis den där jackan; varje höst och vår misslyckas jag att finna den.

Frustrerande.

6 kommentarer:

Kajsa sa...

Jag har precis samma problem med skor för den här tiden på året. Och med jacka, när jag tänker efter.. :o

karina sa...

hojta när du hittar den, så tar jag en likadan ;-)

Malinka sa...

Usch, skor vill jag inte ens tänka på. Har en knäpp tå som gör mig illa om jag inte har s.k. fotbäddar (riktig tantvarning), och hur enkelt är det att hitta snygga skor som passar med fotbäddar? Skitsvårt.

Karina, är du säker på att du vill ha samma jacka som en tant med fotbäddar? ;-)

emmaw sa...

Didrikssons har en lite längre jacka som jag tror är bra höst- och vårjacka. Thelma heter den. Jag köpte en av deras vinterfodrade modeller och nu har jag en billig sak från HM som jag är jättenöjd med.

Anonym sa...

Å, jag har försökt kommentera flera gånger men din blogg gillar inte mig... ett försök till: skinnjacka! Det är den perfekta vår/höst-jackan. Jag har en fin som inte var alltför dyr, från Vila. Kolla butiken i Gallerian, eller på Pub. Vindtät, snygg, funkar i många år.

Malinka sa...

*skäller på bloggen*

Jag har lite dåliga erfarenheter av skinnjackor. Köpte en apdyr som var av s.k. klassiskt snitt som skulle räcka flera decennier, typ, men skinnet blev så himla fult snabbt. Men man kanske skulle göra ett försök till?