lördag 5 september 2009

Skryt och dubbelskryt

Jag brukar inte skryta så hemskt med mina fina och intelligenta barn. Men det finns undantag. Sötpricken är så otroligt duktig på att rita och jag är lika otroligt impad.

Se här bara – här är det "mamma som är på väg till Melodifestivalen":


Och här är fotbollsplanen i Vasaparken, som vi går förbi varje dag. Notera oss uppe till höger vänster – det är jag som drar vagnen och pappa som kommer spankulerande efter – och löparbanorna högst upp:


Är det inte ovanligt begåvat ritat för 4 1/2 respektive 5-åring?

7 kommentarer:

Lo sa...

Framförallt sparkfoten på en av de glada fotbollsspelarna!

JennyM sa...

Jo, det är jättebra ritat! Mina barn (snart 2,5 och snart 3,5) ritar fortfarande bara streck och cirklar, ingenting alls som liknar något annat. De kommer inte passera fyraårskontrollen :-)

Kajsa sa...

I'm impressed! Min femåring påbörjar ungefär 15 teckningar innan han är nöjd med första strecket. Berget av papper på köksgolvet växer i takt med hans suckar. Vet inte vad som hänt där?

Rusty sa...

Åh, fiiina teckningar. Jag älskar när man får höra historien också!Men, är Gulleponken verkligen 4 1/2?

Malinka sa...

Gullpånken är 3 (om en vecka). Båda teckningarna är gjorda av Sötpricken: melodifestivalmamma i våras och fotbollsplanen i helgen. Därav de olika åldrarna!

Men jag håller med om att det var rörigt.

Gullpånken har precis börjat rita något huvudfotingliknande. Under sommaren har det mest varit "blod".

Rusty sa...

Fröken hade också en blodperiod. Vi har många teckningar med huvudfotingar som det kommer blod ifrån: "Här är mamma och det där är jag och där kommer det blod"

L. sa...

Imponerande att hon sätter armarna uppe på axlarna, tycker jag! Det gör att de ser väldgt vuxenritade ut. Gillar lilla familjen och hur hon med enkla streck får dig att dra vagnen och sig själv att hålla i den.