torsdag 21 februari 2008

På kontoret

Eller ja, i lokalen, kanske. Det låter bara så mycket stabilare, vederhäftigare, officiellare och yrkesmässigare att säga "på kontoret".

Men alltså. Jag är på kontoret i dag på förmiddagen trots att det inte alls var meningen. Meningen var att jag skulle åka ut till universitetsbibblan och låna en bok och sedan bege mig vidare till KB. Mycket bra plan. Tyvärr gick den i stöpet. Jag hade i går eftermiddag valt (HELVETE!) att inte ta med absolut nödvändiga papper för KB-besöket.

Det var bara ren tur att jag kom på det innan jag gick hemifrån med barnen. Sven satt redan i vagnen i trapphuset och läste Var är Miffy? och Frida hade precis avslutat leken och börjat sätta på sig strumporna. Hade insikten kommit några minuter senare, hade jag fått svära med extra stora bokstäver i stället.

Man ska vara tacksam för det lilla.

Så det blev kontoret på förmiddagen i stället. Där är det numera precis lagom varmt, för vi har fått nya radiatorer. Såna som verkligen avger värme, förstår ni, och inte bara en allmän fisljummen känsla när man lägger handen på dem. Se här, vilka underverk:


Varma element. C'est fantastique!

Inga kommentarer: