onsdag 4 mars 2009

Önskelista, tillägg

Nu kom jag faktiskt på något mer att sätta på listan!

Ta med mig ut på bio eller teater eller nåt! Jag har nog inte varit på bio sedan 2002 eller så.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Oj, vilket konstigt felmeddelande jag fick när jag försökte kommentera:

"Dublettåtgärdsfel

Aktiviteten som kopplas ihop med denna sida har redan utförts. Du kan återvända till den föregående sidan i din webbläsare och prova igen."

Anonym sa...

Det jag försökte skriva var för övrigt följande:

Å, du kanske vill se Ebbe the movie med mig? Jag vill verkligen, verkligen se den. Men ingen annan tycks vara intresserad av Ebbe Carlsson.

Majema sa...

Stort grattis till dig inför bemärkelsedagen och sympati för (o)hälsan.

Förstår din ambivalens över troliga/otroliga diagnosticeranden. Själv önskar jag att jag kunde diagnosticeras med något icke-allvarligt som ändock renderade en längre sjukskrivning(=2-3 veckor). Den önskan är inte frisk. Det är tydligen ett diagnoskriterium för utmattningsdepression. Ett av många jag kan skriva under på... buuhuuu!

Nä, det här skulle ju handla om dig... ! Jag är hursom alltid up for ett biobesök. Kan tänka mig att se vadsomhelst utom nåt med Steve Martin, Jim Carrey eller ... tja, du fattar.

Gonatt, sovgott och fira drottninglikt nu i dagarna tre!!

Malinka sa...

Indie, jag går gärna på Ebbe! Den låter helt fantastiskt konstig men ganska kul.

Majema, jag har tänkt på Australia ... Den har fått rätt dålig kritik, tror jag, men det är ju Baz Luhrman. Och det är Australien. Om man är lagd åt det hållet, är det ju fabbo!

Du kanske förresten skulle se till att få den där diagnosen. Fick just veta att en av mina gamla kompisar varit sjukskriven med utmattningsdepression i två år – och det tog lång tid innan hon lyssnade på sin kropp. Så gör det du, nu!

annan1 sa...

Ebbe tycks visas på Zita kl 16.15 på vardagar. Synnerligen dum tid.