onsdag 28 oktober 2009

Försoffning

Jag har som bekant inte särskilt mycket jobb nu. Typ noll den här veckan. I slutet av nästa vecka är det dags för det vartredjeveckliga tidningskorret, så jag kommer att ha råd att betala lokalhyran även i december. Däremot ser det dåligt ut med skatten. Orkar inte jämka igen och så här sent på året. Får låna lite sparpengar.

Men det var inte vad jag tänkte säga egentligen. Det skulle handla om den försoffning som inträder när man egentligen inte har något ärende till den primära arbetsplatsen, annat än att sitta där och sköta bokföring och fiffla med hemsida, och så vidare. Och sådant kan man lika bra göra hemma vid skrivbordet.

Planen var att jag skulle gå till lokalen i morgon, men what's the point? Inget jobb att göra, det är inget pass på gymmet bredvid som jag kan ta och 15.20 ska jag och Gullpånken infinna oss hos tandläkaren som ligger precis mellan förskolan och hemmet. Och Noemi kommer inte att vara på plats, så det är i alla fall ensamt. Och inplastat.

Nä, jag omfamnar försoffningen och kodar hemsida i morgonrocken i stället.

Förresten! Om någon är eller känner någon som är intresserad av lokalplats i fin-fin lokal (inplastad endast några veckor till), kolla vår Blocket-annons!

4 kommentarer:

Danitra sa...

Åh, om man ändå kunde få ha ett kontor!

Jag funderar på att börja titulera mig själv "bloggare" och "författare". Får jag dela kontor med er då?

Malinka sa...

Bara man kan betala hyran och tänker sitta där någotsånär regelbundet – vi tycker det är tråkigt när inga är där – får man sitta där oavsett titel.

Men det är väl lite långt från dig, måhända.

Toves sa...

Känner som Danitra men startar eget i dagarna så jag började drömma på allvar...tills jag kom på att jag ju är föräldraledig! :D

Skyller på att sambon är hemma veckan ut och bebis bara sover så det är lätt att glömma.

Anonym sa...

Lokalen är jättefin, kan jag intyga.