torsdag 6 augusti 2009

Som en skakning på nedre däck

På ett sätt är det skönt när allt går så fort fort som det gjort tidigare i veckan. Man hinner inte tänka då.

I dag har varit sjukhusfri dag, i väntan på morgondagens undersökningar. Plenty of möjligheter att fundera och tänka efter. Och att googla. Tyvärr.

För plötsligt faller orden "magnetröntgen" och "benmärgsprov" in i sitt sammanhang, och en kall hand fattar hjärtat i ett stadigt grepp.

Vad kommer de att hitta?

6 kommentarer:

Danitra sa...

Det är väl ändå rätt generella prover som ger svar på mycket? Behöver inte betyda något alls - annat än att dom enklare proverna inte gett några svar.

Tänker på er och hoppas att allt går bra i morgon, och att det blir bra provsvar!

JennyM sa...

Är det någon form av cancer som är den kalla handen? Jag vet ingenting om sådana där provtagningar och vill inte googla själv. Jag hoppas verkligen, verkligen att de inte hittar något sådant. Kram

Anonym sa...

Det är bra att de går igenom ordentligt, helt enkelt, och alla vi som läser skickar god karma och hållna tummar för att det ska bli bra. Kram på dig.

Despinetta sa...

Internet och möjlighet att läsa och leta efter fakta är verkligen på gott och ont. Jag vet hur lätt det är att börja ställa egna diagnoser och oroa sig innan man vet. Tänker på er!

Anonym sa...

Jag har själv genomgått magnetröntgen. De gör ju det för att säkert kunna utesluta en massa grejor. Att googla är inte bra, sluta med det nu.

Ellen sa...

Och jag säger vad alla säger till mig när mitt googlande skrek cancer cancer cancer ang. Noa: Det ÄR med största sannolikhet något mycket mer banalt än det som dyker upp i Google. Men det är lik förbannat otroligt otäckt. Hoppas att ni får svar snart! BRA svar!