måndag 3 augusti 2009

Vad händer? Ingen aning

Fortfarande ingen aning om vad som pågår. Maken talade med dagens rondläkare och fick veta att sänkan är skyhög, 170-någonting, ska vara ungefär en tiondel av det, och att svaret på blododlingen kan komma att dröja till på onsdag. Och att det "inte brukar vara så bra" när odling dröjer så.

Vad "inte så bra" betyder glömde maken att fråga. Något livshotande? Svår sjukdom? Att han inte kommer att bli frisk på länge? Att de inte vet vad fan som pågår?

Läkarna säger förstås inte mycket – har inte så mycket konkret att komma med, men jag önskar att vi fick lite mer information. Om de funderar på ett antal sjukdomar som går att bota även om det tar några månader, är det onödigt att jag håller på och jagar bort gravstenar ur huvudet hela dagarna.

10 kommentarer:

JsN sa...

Tänker på er och håller tummarna för snabbt svar!

WS-Elin sa...

Usch usch usch. Hoppas verkligen ni får på mer och tydligare information snart.

JennyM sa...

Jobbigt att inte få några besked. Ledsen för er skull :-(

Rabiatfeminism sa...

Men usch vad jobbigt! Tittar in från semestrandet och läser igenom ert väntande på besked. Hoppas ni får det snart, och att det är positivt i meningen lättlöst när man vet vad det är.

Kram

Anonym sa...

Tänker på er.

Kirsten sa...

Usch och fy vilken jobbig situation. Hoppas att ni snart får ett lugnande besked.

karina sa...

Åh hu att det blivit så för er. Jag vet hur det kan kännas. Inte roligt alls. Har tänkt på er sen jag läste om era sjukhusturer. Ta hand om er, från sjukhusveteranen

Kajsa sa...

Åh fy tusan!! Håller alla tummar jag kan för ett snabbt besked och ett snabbt tillfrisknande. Kram

emmaw sa...

Kram och sympatier till er.

Ellen sa...

Det finns inte så mycket mer att säga än att jag tänker på er och hoppas och önskar att ni får ett positivt svar snarast, snabbt, nu!